Der stilles ikke krav om at man i lektionsplanen angiver om en manøvre er gennemført som grundlæggende eller udvidet øvelse.
Det betyder at man f.eks. gerne må have to praktiske lektioner lige efter hinanden med præcis samme manøvre uden at angive om disse er gennemført som grundlæggende eller udvidet øvelser.

Begreberne grundlæggende og udvidet øvelse er kun nævnt i lærervejledningen.
Hvis man vælger at angive om en manøvre er gennemført som grundlæggende eller udvidet øvelse er der i lærervejledningen angivet følgende:

  • Hvis øvelseskørslen i afsnit 7.11, 7.12 og 7.13 opdeles i grundlæggende øvelser og udvidede øvelser, skal de udvidede øvelser senest være gennemført i undervisningsmodul 13.
  • Hvis øvelseskørslen i afsnit 7.14 og 7.15 opdeles i grundlæggende øvelser og udvidede øvelser, skal de udvidede øvelser senest være gennemført i undervisningsmodul 13.
  • Hvis øvelseskørslen i afsnit 7.16 opdeles i en grundlæggende øvelse og en udvidet øvelse, skal den udvidede øvelse senest være gennemført i undervisningsmodul 16.

Du kan se hele lærervejledningens opdeling samt de grundlæggende og udvidede øvelser på siden: Lærervejledningens elastikker